Cursussen Natuur

Bent u op zoek naar een cursus op het gebied van Natuur om uw kennis up-to-date te brengen? Dan bent u bij Berghauser Pont Academy aan het juiste adres. Op deze pagina vindt u 4 cursussen Natuur die wij op dit moment aanbieden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de cursus Basiscursus Wet natuurbescherming, Handhaving Wet natuurbescherming, Nieuwe Wet natuurbescherming of PAS: hoe nu verder na de uitspraak van het Europees Hof van Justitie?.

Handhaving Wet natuurbescherming
12 februari 2019
Utrecht
Deze 1-daagse cursus Handhaving Wet natuurbescherming wordt ingegaan op de verschillende rollen en verantwoordelijkheden, verbodsbepalingen, handhavingsinstrumenten en verhouding tot de Wabo.
Meer informatie >
Nieuwe Wet natuurbescherming
12 maart 2019
Utrecht
Deze 1-daagse cursus behandelt de wijzigingen in de praktijk als gevolg van de nieuwe Natuurbescherming.
Meer informatie >
Basiscursus Wet natuurbescherming
28 maart 2019
Utrecht
Deze 2-daagse Basiscursus Wet natuurbescherming geeft een gestructeerd beeld van de Wet natuurbescherming: soortenbescherming, gebiedsbescherming, aanhaak Wabo
Meer informatie >
PAS: hoe nu verder na de uitspraak van het Europees Hof van Justitie?
Utrecht
Tijdens deze ochtendcursus wordt u bijgepraat over de stand van zaken van de PAS na de uitspraak van het Europees Hof van Justitie en ook een update van de PAS-jurisprudentie.
Meer informatie >

Waarom een cursus Natuur bij Berghauser Pont Academy?

Berghauser Pont Academy levert een totaalpakket, dat breder is dan alleen het volgen van een cursus op het gebied van Natuur. Het gaat niet alleen om die paar dagen op de cursus, maar ook om een goede voorbereiding en communiceren met uw medecursisten en docenten. Zo werken wij aan de hand van een intake-formulier. Op die manier krijgt de docent een goed beeld van de cursisten. Daarnaast is er ook ruimte om alvast een eigen casus in te brengen. Tijdens iedere cursus ontvangt u altijd een map met de handouts en relevant achtergrondmateriaal zoals wetgeving en leidraden. Elke cursus die wij aanbieden, is ook als incompany cursus te realiseren.

Welke docenten?

Berghauser Pont Academy heeft sinds de oprichting in 2010 een breed netwerk aan docenten en deskundigen opgebouwd. Voor onze Natuur cursussen werken wij op dit moment bijvoorbeeld samen met mr. Erwin Noordover (advocaat bij Stibbe), Theo Portegijs (zelfstandig adviseur) en Luuk Boerema (juridisch adviseur natuur en leefomgeving bij Boerema & van den Brink).