Disclaimer

De informatie, documenten en andere gegevens op deze website zijn auteursrechtelijk beschermd.

Berghauser Pont Academy spant zich in om de op deze site beschikbare informatie, documenten en gegevens optimaal correct weer te geven. Melding van eventuele onjuistheden aan ons wordt op prijs gesteld.

Berghauser Pont Academy draagt geen verantwoordelijkheid voor informatie, documenten en andere gegevens van anderen welke via koppelingen, links of enige andere methode via deze site toegankelijk zijn. Berghauser Pont Academy is niet aansprakelijk voor schade als gevolg van onjuistheden of onvolledigheden in de aangeboden informatie en diensten.

Berghauser Pont Academy houdt zich aan de geldende regels voor privacy.

Op sommige plaatsen kunt u zelf persoonlijke gegevens intoetsen, bijvoorbeeld als u een aanmeldingsformulier invult of als u ons een e-mail zendt. Uw gegevens worden in dat geval uitsluitend gebruikt om uw aanmelding te verwerken of om uw e-mail te beantwoorden.

Berghauser Pont Academy garandeert niet dat de informatie, software dan wel verwijzingen of hyperlinks die via deze website toegankelijk zijn, vrij zijn van virussen of vergelijkbare schadelijke componenten.

Statistische gegevens worden aangewend om onze informatieverstrekking en serviceverlening te optimaliseren.