Aanmelden, deelname en annuleren

Aanmelden

U kunt zich voor de cursus opgeven via het aanmeldingsformulier op de website. Inschrijving geschiedt op volgorde van binnenkomst. Direct na aanmelding ontvangt u een bericht van bevestiging. De factuur wordt verzonden per e-mail nadat uw aanmelding is verwerkt. Circa twee weken voorafgaand aan de cursus ontvangt u alle logistieke gegevens over de cursus (locatie, intake, materiaal).

Optie

U kunt geheel vrijblijvend en kosteloos een optie nemen. Aan opties kunnen geen rechten worden ontleend. Directe inschrijvingen gaan altijd voor opties.
Graag vernemen wij een aantal weken voor aanvang van de cursus per mail of u uw optie definitief wil maken.

Deelname

Deelname is persoonlijk. Deelnamekosten zijn inclusief cursusmateriaal, lunch en consumpties (lunch geldt niet voor cursussen van een dagdeel). Indien aangegeven krijgt u bij de cursus tijdelijke toegang tot de kennisbank Omgevingsweb. Verder ontvangt u een Certificaat van Deelname. De deelnamekosten zijn exclusief btw.
Als gemeente of provincie heeft u de mogelijkheid de btw terug te vorderen via het btw compensatiefonds. Informeer bij uw boekhouding hierover.

Annuleren

Indien u onverwacht verhinderd bent, kunt u zich altijd zonder bijkomende kosten door een collega laten vervangen. Bij annulering tot 4 weken voor aanvang brengen wij u € 75,- annuleringskosten in rekening. Bij annulering binnen 4 weken voor aanvang brengen wij u het volledige deelnemersbedrag in rekening. Wij verzoeken u in alle gevallen contact op te nemen met Berghauser Pont Academy.

Berghauser Pont Academy behoudt zich het recht voor de cursus te annuleren bij onvoldoende belangstelling en het programma te wijzigen als de omstandigheden dit vereisen.