Cursussen Geluid

Bent u op zoek naar een cursus op het gebied van Geluid om uw kennis up-to-date te brengen? Dan bent u bij Berghauser Pont Academy aan het juiste adres. Op deze pagina vindt u diverse cursussen Geluid die wij op dit moment aanbieden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de Basiscursus Geluid IL of een cursus Geluid in de Omgevingswet.

 

 

Basiscursus Geluid
16 november 2021
Utrecht
In deze tweedaagse basiscursus Geluid leert u wat geluid is, hoe de wetgeving in elkaar zit, hoe geluidsoverdracht werkt en welk effect geluid heeft op de gezondheid.
Meer informatie >
Basiscursus Geluid industrielawaai
Onbekend
Deze 2-daagse cursus brengt u op praktische wijze de basisbegrippen en het wettelijk systeem van industrielawaai.
Meer informatie >
Geluid in de Omgevingswet
Onbekend
Deze 1-daagse cursus Geluid in de Omgevingswet biedt u inzicht in de consequenties van de nieuwe Omgevingswet voor geluid.
Meer informatie >

Inleiding cursussen Geluid

Geluid is een aspect wat altijd speelt bij ruimtelijke plannen en ontwikkelingen. Omdat het een complexe materie is, is het van belang hier tot op zekere hoogte ook technisch van op de hoogte te zijn. Bijvoorbeeld bij industrielawaai of geluid bij evenementen. Maar ook de nieuwe Omgevingswet is van belang. Hoe gaan de geluidregels veranderen onder Omgevingswet? Genoeg redenen om u weer eens te laten bijpraten op een van deze onderwerpen.

Waarom een cursus Geluid?

Er zijn verschillende redenen te bedenken om een cursus geluid te volgen. Wilt u een inleiding in geluid en dan met name industrielawaai, dan kunt u de Basiscursus geluid IL volgen. Wilt u specifiek ingaan op de relatie geluid en evenementen, dan is de cursus Geluid bij evenementen geschikt. Bent u al ervaren en wilt u weten wat er verandert door de nieuwe Omgevingswet, volg dan de cursus Geluid in de Omgevingswet.

Waarom een cursus Geluid bij Berghauser Pont Academy?

Berghauser Pont Academy levert een totaalpakket, dat breder is dan alleen het volgen van een cursus op het gebied van geluid. Het gaat niet alleen om die paar dagen op de cursus, maar ook om een goede voorbereiding en communiceren met uw medecursisten en docenten. Zo werken wij aan de hand van een intakeformulier. Op die manier krijgt de docent een goed beeld van de cursisten. Daarnaast is er ook ruimte om alvast een eigen casus in te brengen. Tijdens iedere cursus ontvangt u altijd een map met de handouts en relevant achtergrondmateriaal zoals wetgeving en leidraden. U krijgt een maand toegang tot de Kennisbank Omgevingsweb Professional, waardoor u ook digitaal toegang hebt tot het Handboek Geluid.

Elke cursus die wij aanbieden, is ook als in company cursus aan te realiseren.

Welke docenten?

Berghauser Pont Academy heeft sinds de oprichting in 2010 een breed netwerk aan docenten en deskundigen opgebouwd. Voor onze geluid cursussen werken wij op dit moment bijvoorbeeld samen met Rick Huizinga (Royal Haskoning DHV), Chris Weevers (LPB|SIGHT), Rachid Benhadi (Hekkelman Advocaten) en Lennard Duijvestijn (Het Geluidburo).