Online cursussen

Berghauser Pont Academy streeft er naar om naast het reguliere cursuspakket consequent online cursussen aan te bieden. Via deze manier blijft u, in deze roerige periode, altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen uw vakgebied. Op deze manier staat Berghauser Pont Academy u ook in deze periode bij tijdens uw ontwikkeling.

Het aanbod van online cursussen wordt dagelijks uitgebreid met nieuwe thema’s. Momenteel bestaat ons aanbod uit (gratis) webinars, e-cursussen, online opleidingen en online cursussen binnen verschillende vakgebieden.

Naast het aanbod van cursussen faciliteert Berghauser Pont Mediagroep een 360 graden leeromgeving. Zo heeft u naast de mogelijkheid om online cursussen te volgen, ook de mogelijkheid om gebruik te maken van de kennisbank en de meest recente publicaties. Voor meer informatie klikt u hier.

Kadernota schrijven voor de Wmo 2015 en Jeugdwet
1 september 2020
Online
Tijdens deze online cursus Kadernota schrijven voor de Wmo 2015 en Jeugdwet gaat u aan de slag met met het opstellen van een beleidsnotitie. Na deze online cursus weet u zelf een duidelijke probleemstelling te formuleren en een beleidsprobleem te vertalen naar concrete doelen en resultaten.
Meer informatie >
RES en Omgevingswet: versnelling van de energietransitie
6 oktober 2020
Online
Op het seminar 'RES en Omgevingswet: versnelling van de energietransitie' wordt u door topsprekers bijgepraat over de RES, de organisatie van de energietransitie en de relatie met Omgevingswet. Ook de juridische uitvoering komt uitgebreid aan bod.
Meer informatie >
Persoonsgegevens in faillissement
6 oktober 2020
Online
In deze online cursus wordt u meegenomen in de privacyregels en de belangenafweging om een klantbestand te kunnen overdragen in faillissement.
Meer informatie >
Basiscursus Wet natuurbescherming
10 november 2020
Utrecht
Deze 2-daagse Basiscursus Wet natuurbescherming geeft een gestructeerd beeld van de Wet natuurbescherming: soortenbescherming, gebiedsbescherming en aanhaakplicht Wabo
Meer informatie >
Privacy-aspecten in fusies en overnames in vogelvlucht
19 november 2020
Online
Tijdens deze online cursus Privacy-aspecten in fusies en overnames in vogelvlucht wordt u uitgelegd wat de specifieke privacy-aandachtspunten zijn in de diverse fasen van een fusie of overname.
Meer informatie >
E-cursus Inleiding Omgevingswet
Onbekend
Deze E-cursus Inleiding Omgevingswet biedt u via theorie, filmpjes, praktijkvoorbeelden en opdrachten, een eerste introductie in de Omgevingswet.
Meer informatie >
E-cursus Samenwerken onder de Omgevingswet
Onbekend
Deze online opleiding Samenwerken onder de Omgevingswet biedt u kennis en vaardigheden over anders werken onder de Omgevingswet via een mix van theorie, korte filmpjes, inspirerende voorbeelden en praktische oefeningen.
Meer informatie >
Kwaliteitsborging voor het bouwen: aan de slag! On demand
Onbekend
Dit webinar stelt u op de hoogte van de meest recente stand van zaken rond private kwaliteitsborging en hoe hier mee in de praktijk om te gaan.
Meer informatie >
E-cursus Inleiding Omgevingswet + kennisbank Omgevingsweb Professioneel
Onbekend
Deze E-cursus Inleiding Omgevingswet + kennisbank Omgevingsweb Professioneel biedt u via theorie, filmpjes, praktijkvoorbeelden en opdrachten, een eerste introductie in de Omgevingswet.
Meer informatie >

Online cursus

Bij een online cursus kunt u rechtstreeks deelnemen via een stream op uw eigen mobiele device (desktop, laptop, tablet of smartphone). U kunt de docent en andere deelnemers zien en horen. Online cursussen duren normaliter maximaal 2,5 uur.

E-cursus

Bij een e-cursus bepaalt u op welk tijdstip en welke manier u leert. U ontvangt een inlogcode, waarmee u in kunt loggen in uw eigen omgeving. Op uw persoonlijke overzichtspagina kunt u gedurende de cursus uw kennisopname en voortgang bijhouden. Daardoor kunt u ook goed zien welke onderwerpen uit de cursus wellicht nog extra aandacht nodig hebben.

Webinar

Bij een webinar kunt u rechtstreeks deelnemen via een stream op uw eigen mobiele device (desktop, laptop, tablet of smartphone). U kunt alleen de docent zien. De andere deelnemers ziet u niet. Een webinar duurt normaliter tussen 45 en 90 minuten.