Peter Kreukniet

Gepubliceerd door op 2 maart 2023 in

Peter Kreukniet
Programmamanager Circulair, Stichting Insert

Stichting Insert is een platform en collectief van sloopbedrijven, civiele aannemers en groenbedrijven die circulaire ambities hebben en hun krachten bundelen om de transitie van een lineaire economie naar een circulaire economie te stimuleren.

Hiervoor zijn zes diensten ontwikkeld met o.a. een marktplaats waar herbruikbare (bouw)materialen, bomen, planten en materialen uit de buitenruimte zichtbaar worden gemaakt voor het publiek, maar ook voor interne doeleinden. Daarnaast ontwikkelt en ondersteunt Stichting Insert samen met haar partners de transitie van een lineaire naar een circulaire economie.

De drijfveer van Peter bij Stichting Insert is om iets te betekenen voor deze planeet en om zijn kinderen en kleinkinderen nog een leefbare aarde na te laten. Stichting Insert bestaat vanaf 1 februari 2018 en werkt om Nederland te versnellen in de omschakeling van een lineaire naar een circulaire economie. Stichting Insert wil er alles aan doen om een mooier morgen te creëren door grondstofverspilling vandaag tegen te gaan.