Coronaproof

Allereerst hopen wij dat je de afgelopen periode gezond bent doorgekomen! Door de huidige coronamaatregelen bieden wij alle cursussen online aan. Indien een cursus of opleiding toch fysiek plaatsvindt krijg je dat van ons te horen.

De cursussen van Berghauser Pont Academy zijn coronaproof!

Veilig op locatie of thuis via livestream

Wij bieden je twee verschillende mogelijkheden om onze cursussen te volgen. Je kunt veilig op locatie aan de cursus deelnemen, of thuis via een livestream. Voor cursussen en opleidingen op locatie zijn de volgende maatregelen van toepassing:

  • Wij reserveren grotere zalen zodat dat de 1,5 meter afstand gewaarborgd is
  • Indien een cursist gezondheidsklachten heeft, is deelname helaas niet mogelijk. Wel bieden wij de mogelijkheid de aanmelding kosteloos te verplaatsen naar een later tijdstip
  • Elke locatie heeft een coronaprotocol. Hierbij gaat het om looplijnen, hygiënische maatregelen, aanvangstijden, wijze van catering, etc. Deze veiligheidsmaatregelen worden voorafgaand aan een cursus of opleiding aan u toegestuurd, zodat je weet waar je aan toe bent.
  • Indien een docent gezondheidsklachten heeft, zal een vervangende docent worden geregeld. Mocht dit onverhoopt niet lukken, wordt de cursus of opleiding verplaatst naar een nieuwe datum.

Indien je liever niet naar de cursuslocatie afreist dan bieden wij jou de mogelijkheid om via een livestream deel te nemen. Je ontvangt dan ook een korting op de cursusprijs. Bij beide mogelijkheden ontvang je studiepunten.

Blended learning

Berghauser Pont Academy biedt jou een nieuwe manier van leren, Blended learning. Wanneer je een cursus volgt, of dit nu online is of op locatie, bieden wij jou additionele online kennis. Bij cursussen binnen het omgevingsdomein kan je gebruikmaken van de volledige digitale kennisbank van Omgevingsweb. Deze bevat meer dan 60 themadossiers, 40 naslagwerken en ons e-learning aanbod. Zo kan je je kennis nog verder verdiepen, en blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in jouw vakgebied. Bij cursussen binnen het sociaal domein bieden we extra informatie rondom de cursus via 35 themadossiers. In het privacy-domein wordt deze verdiepende informatie geboden via 15 themadossiers.

Algemene uitgangspunten

Berghauser Pont Academy doet er alles aan om jouw ontwikkeling, gezondheid en veiligheid te waarborgen tijdens een cursus of opleiding. Daarbij hanteren we de volgende uitgangspunten:

  • Je kan aan onze cursussen fysiek of online deelnemen.
  • We volgen te allen tijde de richtlijnen van het RIVM. Mochten de versoepelingen onverhoopt teruggetrokken of gewijzigd worden, passen wij hier onze policy direct op aan.
  • De grootte van de cursusgroepen is beperkt.

Graag begroeten wij u binnenkort weer op een van onze cursussen of opleidingen.