Coronaproof

De cursussen van Berghauser Pont Academy zijn coronaproof!

Allereerst hopen wij dat u de afgelopen periode gezond bent doorgekomen! Door de huidige coronamaatregelen bieden wij alle cursussen online aan. Indien een cursus of opleiding toch fysiek plaatsvindt krijgt u dat van ons te horen.

Veilig op locatie of thuis via livestream

Wij bieden u twee verschillende mogelijkheden om onze cursussen te volgen. U kunt veilig op locatie aan de cursus deelnemen, of thuis via een livestream. Voor cursussen en opleidingen op locatie zijn de volgende maatregelen van toepassing:

  • Wij reserveren grotere zalen zodat dat de 1,5 meter afstand gewaarborgd is
  • Indien een cursist gezondheidsklachten heeft, is deelname helaas niet mogelijk. Wel bieden wij de mogelijkheid de aanmelding kosteloos te verplaatsen naar een later tijdstip
  • Elke locatie heeft een coronaprotocol. Hierbij gaat het om looplijnen, hygiënische maatregelen, aanvangstijden, wijze van catering, etc. Deze veiligheidsmaatregelen worden voorafgaand aan een cursus of opleiding aan u toegestuurd, zodat u weet waar u aan toe bent.
  • Indien een docent gezondheidsklachten heeft, zal een vervangende docent worden geregeld. Mocht dit onverhoopt niet lukken, wordt de cursus of opleiding verplaatst naar een nieuwe datum.

Indien u liever niet naar de cursuslocatie afreist dan bieden wij u de mogelijkheid om via een livestream deel te nemen. U ontvangt dan ook een korting op de cursusprijs. Bij beide mogelijkheden ontvangt u uw studiepunten.

Blended learning

Berghauser Pont Academy biedt u een nieuwe manier van leren, Blended learning. Wanneer u een cursus volgt, of dit nu online is of op locatie, bieden wij u additionele online kennis. Bij cursussen binnen het omgevingsdomein kunt u gebruikmaken van de volledige digitale kennisbank van Omgevingsweb. Deze bevat meer dan 60 themadossiers, 40 naslagwerken en ons e-learning aanbod. Zo kunt u uw kennis nog verder verdiepen, en blijft u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in uw vakgebied. Bij cursussen binnen het sociaal domein bieden we extra informatie rondom de cursus via 35 themadossiers. In het privacy-domein wordt deze verdiepende informatie geboden via 15 themadossiers.

Algemene uitgangspunten

Berghauser Pont Academy doet er alles aan om uw ontwikkeling, gezondheid en veiligheid te waarborgen tijdens een cursus of opleiding. Daarbij hanteren we de volgende uitgangspunten:

  • U kunt aan onze cursussen fysiek of online deelnemen.
  • We volgen te allen tijden de richtlijnen van het RIVM. Mochten de versoepelingen onverhoopt teruggetrokken of gewijzigd worden, passen wij hier onze policy direct op aan.
  • De grootte van de cursusgroepen is beperkt.

Graag begroeten wij u binnenkort weer op een van onze cursussen of opleidingen.