Wet ter voorkoming van witwassen en financieren van terrorisme

© 2021 Berghauser Pont. All rights reserved 

CursussenDocenten

DE DOCENTEN

Berghauser Pont Academy beschikt over een groot netwerk aan gerenommeerde docenten. Onderstaand staan een aantal docenten uitgelicht.  

TERUG NAAR BOVEN
Contact

CONTACT

Heeft u nog vragen of wilt u persoonlijk studieadvies? We staan u graag te woord over de mogelijkheden. Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel als mogelijk contact met u op. 

Paulo da Rosa

Programmamanager

paulo@berghauserpont.nl

06 25 338 920

Heeft u liever persoonlijk contact met de programmamanager Paulo da Rosa? Neem 
dan contact op via onderstaande gegevens.

De Wwft is de Nederlandse implementatie van de impactvolle Europese anti-witwasrichtlijnen. Wilt u de basis leren, meer weten over de toepassing, of zoekt u juist verdiepende informatie? Berghauser Pont Academy biedt een breed scala aan cursussen en e-cursussen waarmee u voldoet aan de opleidingsverplichting als genoemd in artikel 35 Wwft.

mr. dr. Birgit Snijder-Kuipers

Docent 
Rijksuniversiteit Groningen

Andries Doets

Advocaat
Eurius

DOSSIER: GOVERNANCE

Alle actualiteiten over governance en Wwft op een rij? Data&Privacyweb biedt u een volledig dossier met het allerlaatste nieuws over uw vakgebied. 

Bekijk het dossierDossier

E-CURSUSSEN 

E-cursus Wwft

Ontwikkel uw kennis rondom de Wwft door het doorlopen van drie praktijkgerichte casus en het beantwoorden van tussentijdse vragen.
Maak ook daarnaast ook gebruik van de werkplekondersteuning met directe links naar alle belangrijke documentatie. 

Docent: mr. Jurjan Geertsma

Tijdens deze basiscursus worden de kernverplichtingen vanuit de Wwft behandeld en op welke wijze de Wwft van toepassing is up uw organisatie of beroepsgroep.

Met deze verdiepingscursus Wwft krijgt u dieper inzicht in de mogelijke risico’s die een instelling loopt voor witwassen en terrorismefinanciering en de wijze waarop u deze kunt beoordelen en beheersen

Docenten: Karin van Beekum, Annemarije Schoonbeek en Maud Bökkerink

CURSUSSEN 

Docent: mr. Jurjan Geertsma

Deze middag cursus biedt inzicht in het sanctielandschap en de Wwft, de uitwerking ervan in de Nederlandse wet- en regelgeving en de Nederlandse toezichts- en handhavingspraktijk.

Docenten: Jurjan Geertsma en Mr. Tomasz Kodrzycki 

Leer in één middag wat de praktische toepassing is in uw sector of beroepsgroep en welke ontwikkelingen er gaande zijn.

Docent: mr. dr. Birgit Snijder-Kuipers

Deze cursus geeft inzicht in het financieel toezichtrecht in verhouding tot de governance van een financiële onderneming.

Docent: Andries Doets

Deze cursus geeft inzicht in het financieel toezichtrecht in verhouding tot de governance van een financiële onderneming.

Advocaat 
JahaeRaymakers Advocaten

mr. Jurjan Geertsma