Cursussen Summer school

De zomerperiode staat voor de deur, maar dit is zeker niet de tijd om stil te zitten. Om tijdens de zomermaanden uw kennis scherp te houden of juist nieuwe kennis op te doen, organiseert Berghauser Pont Academy opnieuw de Summer School.

Wij hopen dat u de afgelopen periode gezond bent doorgekomen! Nu de coronamaatregelen verder zijn versoepeld, biedt Berghauser Pont Academy weer cursussen en opleidingen op locatie. Wilt u meer weten over de maatregelen die getroffen worden om uw veiligheid te waarborgen? Lees dan verder via deze link.

Handhaving onder de Omgevingswet
23 juli 2020
Amersfoort
Deze 1-daagse cursus Handhaving onder de Omgevingswet voor handhavers en toezichthouders spitst zich toe op de consequenties van de Omgevingswet voor handhaving.
Meer informatie >
Mindset van een hacker
11 augustus 2020
Driebergen Rijsenburg
De cursus Mindset van een hacker leert CISO’s, Privacy Officers en FG’ers de tools en skills om te denken en te werken als een hacker. Daarnaast leert aan de hand van een kwetsbare omgeving hoe u deze kennis in de praktijk kan gebruiken.
Meer informatie >
Wwft: toepassing in de praktijk - financiële sector
13 augustus 2020
Amersfoort - Amsterdam
Deze middagcursus speciaal voor de financiële sector gaat in op de ontwikkelingen en praktische toepassing van de Wet ter voorkoming van witwassen en financieren van terrorisme (Wwft).
Meer informatie >
Basiscursus Omgevingswet voor Toezichthouder / Handhaver Milieu
18 augustus 2020
Amersfoort
Deze 2-daagse basiscursus Omgevingswet voor Toezichthouder en Handhaver milieu wil inzicht bieden in toezicht en handhaving onder de omgevingswet met betrekking tot milieu.
Meer informatie >
Omgevingsvergunning onder de Omgevingswet
18 augustus 2020
Amersfoort
Deze 1-daagse cursus Omgevingsvergunning in de Omgevingswet geeft een structureel opgebouwd overzicht van de nieuwe systematiek van de omgevingsvergunning in de Omgevingswet
Meer informatie >
Basis Wwft
18 augustus 2020
Driebergen Rijsenburg
Deze middag cursus biedt inzicht in de verplichtingen die in het kader van voorkomen van witwassen van gelden en financieren van terrorisme (Wwft) gelden.
Meer informatie >
Omgevingsplan: juridische tips en trics
20 augustus 2020
Driebergen Rijsenburg - Utrecht
Deze 1-daagse cursus Omgevingsplan: juridische tips en trics, gaat in op de juridische merites van het omgevingsplan.
Meer informatie >
Basiscursus Omgevingswet voor Vergunningverlener milieu
25 augustus 2020
Amersfoort
Deze 2-daagse basiscursus Omgevingswet voor Vergunningverlener milieu wil inzicht bieden in vergunningverlening onder de omgevingswet met betrekking tot milieu.
Meer informatie >
Water in de Omgevingswet
27 oktober 2020
Utrecht
Deze 1-daagse cursus Water in de Omgevingswet biedt inzicht in de specifieke consequenties van de Omgevingswet voor wateraspecten als lozingen, watertoets, etc.
Meer informatie >
Privacy in het sociaal domein - 3 daags
29 oktober 2020
Utrecht
Met deze 3-daagse cursus Privacy in het sociaal domein wordt u opgeleid tot privacy professional in het sociaal domein. U verwerft kennis van de wet, kunt adviseren over de werkprocessen en weet op welke manier gegevens uitgewisseld kunnen worden.
Meer informatie >
Kwaliteitsborging bouwen voor gemeenten
4 november 2020
Utrecht
In deze 1-daagse cursus Kwaliteitsborging voor gemeenten gaat u onderzoeken wat het nieuwe systeem betekent voor bouw- en woningtoezicht.
Meer informatie >
Privacy op de werkvloer
12 november 2020
Utrecht
Deze workshop Privacy op de werkvloer behandelt de meest voorkomende wet- en regelgeving achter privacy-issues op de werkvloer. Na de workshop kent u de meest voorkomende zaken binnen de arbeids(recht)praktijk.
Meer informatie >

Locaties

In de zomermaanden juli en augustus worden tijdens de Summer School verschillende (basis)cursussen binnen het omgevingsdomein aangeboden, zodat u na de zomer met al uw kennis aan de slag kunt. Deze cursussen zullen allen op een inspirerende zomerse locatie plaatsvinden en zijn volledige coronaproof.

Bilderberg Hotel – ‘t Speulderbos
Antropia – Cultuur en congrescentrum
De Mariënhof – Amersfoort
Berghotel – Amersfoort

Waarom een cursus bij Berghauser Pont Academy?

Berghauser Pont Academy levert een totaalpakket, dat breder is dan alleen het volgen van een cursus op het gebied van het Arbeidsrecht. Het gaat niet alleen om die paar dagen op de cursus, maar ook om een goede voorbereiding en communiceren met uw medecursisten en docenten. Zo werken wij aan de hand van een intake-formulier. Op die manier krijgt de docent een goed beeld van de cursisten. Daarnaast is er ruimte voor de inbreng van uw eigen casus. Tijdens iedere cursus ontvangt u een map met de handouts en relevant achtergrondmateriaal zoals wetgeving en leidraden. Groei verder in uw vakgebied.

Welke docenten?

Berghauser Pont Academy heeft sinds de oprichting in 2010 een breed netwerk aan docenten en deskundigen opgebouwd. Docenten voor deze editie van de summer school zijn onder andere:

Tycho Lam – Advocaat Hekelman
Wico Ankersmit – Directeur Vereniging Bouw- en Woningtoezicht Nederland
Jan Boer – Adviseur Adviesbureau Verschoor

Incompany

Elke cursus die wij aanbieden, is ook als incompany cursus te realiseren. Vraag naar de mogelijkheden bij programmamanager Ronald Koppers via ronald@berghauserpont.nl.