Cursussen Summer school

De zomerperiode staat voor de deur, maar dit is zeker niet de tijd om stil te zitten. Om tijdens de zomermaanden uw kennis scherp te houden of juist nieuwe kennis op te doen, organiseert Berghauser Pont Academy opnieuw de Summer School. Wij hopen dat u de afgelopen periode gezond bent doorgekomen! Nu de coronamaatregelen verder zijn versoepeld, biedt Berghauser Pont Academy weer cursussen en opleidingen op locatie. Wilt u meer weten over de maatregelen die getroffen worden om uw veiligheid te waarborgen? Lees dan verder via deze link.
Geen aanbod gevonden

Locaties

In de zomermaanden juli en augustus worden tijdens de Summer School verschillende (basis)cursussen binnen het omgevingsdomein aangeboden, zodat u na de zomer met al uw kennis aan de slag kunt. Deze cursussen zullen allen op een inspirerende zomerse locatie plaatsvinden en zijn volledige coronaproof. Bilderberg Hotel – ‘t Speulderbos Antropia – Cultuur en congrescentrum De Mariënhof – Amersfoort Berghotel – Amersfoort

Waarom een cursus bij Berghauser Pont Academy?

Berghauser Pont Academy levert een totaalpakket, dat breder is dan alleen het volgen van een cursus op het gebied van het Arbeidsrecht. Het gaat niet alleen om die paar dagen op de cursus, maar ook om een goede voorbereiding en communiceren met uw medecursisten en docenten. Zo werken wij aan de hand van een intake-formulier. Op die manier krijgt de docent een goed beeld van de cursisten. Daarnaast is er ruimte voor de inbreng van uw eigen casus. Tijdens iedere cursus ontvangt u een map met de handouts en relevant achtergrondmateriaal zoals wetgeving en leidraden. Groei verder in uw vakgebied.

Welke docenten?

Berghauser Pont Academy heeft sinds de oprichting in 2010 een breed netwerk aan docenten en deskundigen opgebouwd. Docenten voor deze editie van de summer school zijn onder andere: Tycho Lam – Advocaat Hekelman Wico Ankersmit – Directeur Vereniging Bouw- en Woningtoezicht Nederland Jan Boer – Adviseur Adviesbureau Verschoor

Incompany

Elke cursus die wij aanbieden, is ook als incompany cursus te realiseren. Vraag naar de mogelijkheden bij programmamanager Ronald Koppers via ronald@berghauserpont.nl.