Cursussen

Omgevingswet 

Jan van den Broek
VNO-NCW

Tycho Lam
Hekkelman advocaten en 
notarissen

Anna Collignon 
Stibbe

Albert Jan Meeuwissen 
Bugelhajema Adviseurs

Wico Ankersmit
Vereniging Bouw- & 

Woningtoezicht Nederland 

Gerwin Gabry
KuiperCompagnons

Pim Nijssen
Twynstra Gudde

Marloes Brans
Houthoff Buruma

Bent u op zoek naar een cursus over consequenties van de nieuwe Omgevingswet om uw kennis up-to-date te brengen? PONT | Academy biedt een divers cursuspakket aan van meer dan 50 cursussen, dat toegespitst is op functies, doelgroepen en thema’s. Dit betekent dat u kunt kiezen uit verschillende soorten cursussen: van basis tot verdieping, van uitvoerende medewerker tot management tot raad/staten. Op deze pagina vindt u diverse cursussen Omgevingswet die wij op dit moment aanbieden.  

Thema's

Incompany cursus

Omgevingsplan

PONT | Academy is een specialist op het gebied van cursussen over de Omgevingswet. Wij bieden al onze cursussen ook als incompany aan, daarnaast zijn andere onderwerpen natuurlijk ook mogelijk. Bij een incompany bieden wij altijd een programma op maat. Hierbij putten wij voor een deel uit ons uitgebreide cursuspakket en gespecialiseerde docenten. Maar dat hangt uiteraard af van de specifieke vraag van de organisatie. De cursusinhoud is flexibel en wordt volledig toegespitst op uw werkomgeving zodat u het geleerde direct in de praktijk kunt toepassen!

Wilt u meer informatie of een vrijblijvende offerte aanvragen? Vul onderstaand formulier in of neem direct contact met ons op.

Ronald Koppers
Programmamanager 

06 11 880 859 
ronald@berghauserpont.nl 

Actuele agenda

Bekijk de gehele up-to-date agenda van alle Omgevingswet cursussen.

BEKIJK AGENDA

Docenten

PONT | Academy heeft sinds de oprichting in 2010 een breed netwerk aan docenten en deskundigen opgebouwd. Voor onze Omgevingswet cursussen werken wij op dit moment bijvoorbeeld samen met onder andere:

Omgevingsweb nieuws

Zorg dat u op de hoogte blijft van al het relevante nieuws binnen het omgevingsrecht. Meld u aan op de nieuwsbrief van Omgevingsweb voor het laatste nieuws over de fysieke leefomgeving en duurzaamheid.

HomeCursussenIncompanyOver onsContact