Online leren

Veilig leren bij Berghauser Pont Academy

Door de ontwikkelingen rondom het coronavirus zullen alle cursussen tot en met 19 januari online plaatsvinden. We gebruiken een interactieve livestream waarmee u direct kunt communiceren met de docenten en medestudenten. Wij waarborgen de kwaliteit van de cursus, of deze fysiek of online plaatsvindt, zodat u kunt blijven ontwikkelen tijdens deze hectische periode.

Online leren

Berghauser Pont Academy maakt gebruik van verschillende programma’s om online cursussen te organiseren. Het belangrijkste programma waar wij gebruik van maken is Webex. Webex is een videovergaderprogramma en is volledig beveiligd en voldoet aan alle privacy-standaarden. Om deel te nemen aan een cursus of opleiding via Webex hoeft u geen account aan te maken en is het aanmelden uiterst eenvoudig te realiseren via de browser. U hoeft dus geen additionele applicatie te installeren. Voor meer informatie over Webex klikt u hier.

Blended learning

Berghauser Pont Academy biedt u een nieuwe manier van leren, Blended learning. Wanneer u een cursus volgt, of dit nu online is of op locatie, bieden wij u additionele online kennis. Bij cursussen binnen het omgevingsdomein kunt u gebruikmaken van de volledige digitale kennisbank van Omgevingsweb. Deze bevat meer dan 60 themadossiers, 40 naslagwerken en ons e-learning aanbod. Zo kunt u uw kennis nog verder verdiepen, en blijft u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in uw vakgebied. Bij cursussen binnen het sociaal domein bieden we extra informatie rondom de cursus via 35 themadossiers. In het privacy-domein wordt deze verdiepende informatie geboden via 15 themadossiers.

Bekijk hier ons volledige cursusaanbod.