Ben jij de expert van morgen?

Berghauser Pont Academy is de opleider voor professionals met hart voor de publieke zaak. Wij bieden een platform waar experts zich kunnen ontwikkelen en kennis met elkaar kunnen delen.

Maar een expert ben je niet zomaar. Om dit te bereiken geven wij studenten die het verschil willen maken de kans om kosteloos deel te nemen aan een van onze cursussen of workshops. Daarmee kun je praktische kennis opdoen, en in contact komen met andere experts binnen jouw vakgebied.

Ben jij gemotiveerd, ambitieus en heb jij een kloppend hart voor de publieke zaak? Dan willen wij jou graag helpen om de volgende stap in je carrière te zetten, zodat wij samen het verschil kunnen maken. 

Spelregels

Er wordt een selectie gemaakt van alle inzendingen. Wij zijn op zoek naar een motivatie waarin jij uitlegt waarom jij geselecteerd moet worden. Voorwaarde om mee te kunnen doen, is dat je nog student bent. Bij het inschrijven vul je een geldig studenten e-mailadres in van jouw huidige onderwijsinstelling. Je kunt maximaal 1 keer inschrijven. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.  

Ik ben de expert van morgen