Expert – e-cursussen

Berghauser Pont Academy biedt diverse e-cursussen aan over onderwerpen die verband houden met de fysieke leefomgeving en duurzaamheid. U leert online over deze onderwerpen met behulp van theorie, webcolleges, casuïstiek, mc-vragen en achtergrondmaterialen. Deze e-cursussen kunt u in uw eigen tijd en tempo volgen.

E-cursussen

Hieronder vindt u een overzicht van alle e-cursussen die u kunt volgen.

Deze e-cursus Inleiding Omgevingswet biedt u via theorie, filmpjes, praktijkvoorbeelden en opdrachten, een eerste introductie in de Omgevingswet.
Deze e-cursus Omgevingsplan biedt u via theorie, casuïstiek, webcolleges, mc-vragen en achtergrondmateriaal een compleet overzicht van alle basiszaken over het omgevingsplan.

Geplande e-cursussen

Op dit moment zijn een aantal e-cursussen nog in ontwikkeling. Hieronder vindt u het overzicht van de onderwerpen waar wij nu mee bezig zijn en in welke periode u deze kunt verwachten.

Deze e-cursus over de Omgevingsvergunning is beschikbaar in Q1 2021.
Deze e-cursus over Grondeigendom in de Omgevingswet is beschikbaar in Q1 2021.
Deze e-cursus Van bouwbesluit naar BBL en kwaliteitsborging is beschikbaar in Q2 2021.
Deze e-cursus Duurzaamheid is beschikbaar in Q2 2021.
Deze e-cursus Milieu in de Omgevingswet is beschikbaar in Q3 2021.
Deze e-cursus Milieu in het omgevingsplan is beschikbaar in Q4 2021.

Expert lidmaatschap

Bovenstaande e-cursussen zijn onderdeel van het Expert lidmaatschap. Met het Expert lidmaatschap kunt u een jaar lang continu leren. Stel zelf uw opleiding samen en verbreed uw kennis met algemene thema’s of duik dieper in op een specifiek onderwerp, met Expert is het allebei mogelijk.

Omgevingsweb Expert

Het Omgevingsweb lidmaatschap biedt u een jaar lang toegang tot drie e-cursussen, één 1-daagse cursus, vijf actualiteitencolleges en krijgt u volledig toegang tot de Omgevingsweb Kennisbank met daarin alle digitale boeken van Berghauser Pont Publishing en het gehele jurisprudentie archief. Benieuwd naar de overige voordelen?

Klimaatweb Expert

Het Klimaatweb Expert lidmaatschap biedt u een jaar lang toegang tot één e-cursus, één 1-daagse cursus, drie actualiteitencolleges en krijgt u volledig toegang tot de Klimaatweb Kennisbank met daarin digitale boeken van Berghauser Pont Publishing en het jurisprudentie archief. Benieuwd naar de overige voordelen?