Expert – e-cursussen

Berghauser Pont Academy biedt diverse e-cursussen aan over onderwerpen die verband houden met de fysieke leefomgeving en duurzaamheid. U leert online over deze onderwerpen met behulp van theorie, webcolleges, casuïstiek, mc-vragen en achtergrondmaterialen. Deze e-cursussen kunt u in uw eigen tijd en tempo volgen.

E-cursussen

Hieronder vindt u een overzicht van alle e-cursussen die u kunt volgen.

Deze E-cursus biedt u een introductie in de Omgevingswet maar dan specifiek gericht op de rol en taken van de omgevingsdiensten.
Deze e-cursus Inleiding Omgevingswet biedt u via theorie, filmpjes, praktijkvoorbeelden en opdrachten, een eerste introductie in de Omgevingswet.
Deze e-cursus Omgevingsplan biedt u via theorie, casuïstiek, webcolleges, mc-vragen en achtergrondmateriaal een compleet overzicht van alle basiszaken over het omgevingsplan.
Deze e-cursus Omgevingsvergunning biedt u via theorie, casuïstiek, webcolleges, mc-vragen en achtergrondmateriaal een compleet overzicht van alle basiszaken over de omgevingsvergunning
Deze e-cursus behandelt de essentie van de nieuwe Omgevingswet en is bestemd voor iedereen die niet alles tot in detail hoeft te kennen, maar wel de hoofdlijnen wilt weten, wat er nu verandert en op welke wijze u daarmee te maken krijgt.
Deze e-cursus over Grondeigendom in de Omgevingswet is beschikbaar in Q2 2021.
Deze e-cursus Van bouwbesluit naar BBL en kwaliteitsborging is beschikbaar in Q2 2021.
Deze e-cursus Duurzaamheid is beschikbaar in Q2 2021.
Deze e-cursus Milieu in de Omgevingswet is beschikbaar in Q3 2021.
Deze e-cursus Milieu in het omgevingsplan is beschikbaar in Q4 2021.

Expert lidmaatschap

Bovenstaande e-cursussen zijn onderdeel van het Expert lidmaatschap. Met het Expert lidmaatschap kunt u een jaar lang continu leren. Stel zelf uw opleiding samen en verbreed uw kennis met algemene thema’s of duik dieper in op een specifiek onderwerp, met Expert is het allebei mogelijk.

Omgevingsweb Expert

Het Omgevingsweb lidmaatschap biedt u een jaar lang toegang tot drie e-cursussen, één 1-daagse cursus, vijf actualiteitencolleges en krijgt u volledig toegang tot de Omgevingsweb Kennisbank met daarin alle digitale boeken van Berghauser Pont Publishing en het gehele jurisprudentie archief. Benieuwd naar de overige voordelen?

Klimaatweb Expert

Het Klimaatweb Expert lidmaatschap biedt u een jaar lang toegang tot één e-cursus, één 1-daagse cursus, drie actualiteitencolleges en krijgt u volledig toegang tot de Klimaatweb Kennisbank met daarin digitale boeken van Berghauser Pont Publishing en het jurisprudentie archief. Benieuwd naar de overige voordelen?