Expert – actualiteitencolleges

Berghauser Pont Academy biedt diverse actualiteitencolleges aan over onderwerpen die verband houden met de fysieke leefomgeving en duurzaamheid. Binnen één tot twee uur brengen onze experts u online op de hoogte over een actueel (juridisch) onderwerp. Na afloop van een college weet u weer wat de laatste stand van zaken is binnen een specifieke thema.

Wilt u als advocaat uw PO-punten behalen, dan kan dat met de actualiteitencolleges. Aan het eind van elk college kunt u een aantal meerkeuzevragen beantwoorden om uw kennis te toetsen.

Geplande actualiteitencolleges

Op dit moment zijn alle actualiteitencolleges nog in ontwikkeling. Hieronder vindt u het overzicht van de onderwerpen waar wij nu mee bezig zijn en in welke periode u deze kunt verwachten.

Let op, onderstaand overzicht is een planning. De kracht van de actualiteitencolleges is dat actuele onderwerpen worden behandeld. Om deze reden is het op ieder moment mogelijk dat nieuwe onderwerpen aan de planning kunnen worden toegevoegd of later geplande onderwerpen naar voren worden gehaald.

In gesprek over de nieuwe Warmtewet is gepland voor Q1 2021.
Actualiteiten planschade en nadeelcompensatie is gepland voor Q1 2021.
Actualiteiten gebiedsontwikkeling is gepland voor Q1 2021.
In gesprek over de uitvoering RES is gepland voor Q1 2021.
Actualiteiten ruimtelijke ordening is gepland voor Q1 2021.
In gesprek over openbare orde en noodrecht is gepland voor Q2 2021
Actualiteiten bouwen is gepland voor Q2 2021
Actualiteiten natuurbescherming is gepland voor Q2 2021
Actualiteiten milieu is gepland voor Q2 2021
In gesprek over kwaliteitsborging bouwen is gepland voor Q2 2021
Actualiteiten bestuursrecht algemeen is gepland voor Q2 2021
Actualiteiten gebiedsontwikkeling is gepland voor Q3 2021
Actualiteiten handhaving is gepland voor Q3 2021
Actualiteiten ruimtelijke ordening is gepland voor Q3 2021
In gesprek over de stikstofaanpak is gepland voor Q4 2021
Actualiteiten bouwen is gepland voor Q4 2021
Actualiteiten energie en duurzaamheid is gepland voor Q4 2021
Actualiteiten milieu is gepland voor Q4 2021
In gesprek over het overgangsrecht Omgevingswet is gepland voor Q4 2021
Actualiteiten bestuursrecht algemeen is gepland voor Q4 2021

Expert lidmaatschap

Bovenstaande actualiteitencolleges zijn onderdeel van het Expert lidmaatschap. Met het Expert lidmaatschap kunt u een jaar lang continu leren. Stel zelf uw opleiding samen en verbreed uw kennis met algemene thema’s of duik dieper in op een specifiek onderwerp, met het Expert lidmaatschap is het allebei mogelijk.

Omgevingsweb Expert

Het Omgevingsweb lidmaatschap biedt u een jaar lang toegang tot vijf actualiteitencolleges, drie e-cursussen, één 1-daagse cursus en krijgt u volledig toegang tot de Omgevingsweb Kennisbank met daarin alle digitale boeken van Berghauser Pont Publishing en het gehele jurisprudentie archief. Benieuwd naar de overige voordelen?

Klimaatweb Expert

Het Klimaatweb Expert lidmaatschap biedt u een jaar lang toegang tot drie actualiteitencolleges, één e-cursus, één 1-daagse cursus en krijgt u volledig toegang tot de Klimaatweb Kennisbank met daarin digitale boeken van Berghauser Pont Publishing en het jurisprudentie archief. Benieuwd naar de overige voordelen?