Cursussen Energie & Duurzaamheid

Bent u op zoek naar een cursus op het gebied van Energie & Duurzaamheid om uw kennis up-to-date te brengen? Dan bent u bij Berghauser Pont Academy aan het juiste adres. Op deze pagina vindt u 6 cursussen Energie & Duurzaamheid die wij op dit moment aanbieden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de cursus Basiscursus Duurzaamheid en energie, Energietransitie in de gebouwde omgeving voor programmamanagers, Energietransitie in de wijk voor projectmanagers of Aanpak duurzaamheid door gemeenten.

Regulering (duurzame) energie-infrastructuur
13 december 2018
Utrecht
Deze 1-daagse cursus Regulering (duurzame) energie-infrastructuur geeft inzicht in de juridische aspecten van de veranderde energiemarkt en de regulering van duurzame energienetwerken.
Meer informatie >
Basiscursus Duurzaamheid en energie
29 januari 2019
UTRECHT
De 3-daagse basiscursus Duurzaamheid en energie geeft inzicht in verschillende facetten van duurzaamheid en energie met veel praktische tips hoe je in de praktijk tot resultaten komt in een gemeente of andere organisatie
Meer informatie >
Energietransitie in de gebouwde omgeving voor programmamanagers
7 februari 2019
UTRECHT
Tijdens de 2-daagse cursus Energietransitie in de gebouwde omgeving voor programmamanagers leert u op beleidsniveau te denken om een warmteplan te komen en na afloop kent u het proces en de verschillende spelers en belangen.
Meer informatie >
Energietransitie in de wijk voor projectmanagers
21 maart 2019
UTRECHT
Deze cursus Energietransitie in de wijk voor projectmanagers geeft de tools om de wijkenaanpak voor energietransitie adequaat aan te pakken en geeft aan hoe je om gaat met de diverse stakeholders en hun belangen
Meer informatie >
Bodemenergie in de energietransitie
9 april 2019
Utrecht
Deze cursus Bodemenergie in de energietransitie geeft inzicht in welke bijdrage bodem-energie kan leveren aan duurzaamheidsambities, waarbij wordt ingegaan op de verschil-lende vormen, de aandachtspunten en tools en de rol van de overheid.
Meer informatie >
Aanpak duurzaamheid door gemeenten
13 mei 2019
Utrecht
Deze 1-daagse cursus Aanpak duurzaamheid door gemeenten geeft inzicht en inspiratie hoe je als gemeente of provincie duurzame ontwikkeling kunt stimuleren en oppakken.
Meer informatie >

Waarom een cursus Energie & Duurzaamheid bij Berghauser Pont Academy?

Berghauser Pont Academy levert een totaalpakket, dat breder is dan alleen het volgen van een cursus op het gebied van Energie & Duurzaamheid. Het gaat niet alleen om die paar dagen op de cursus, maar ook om een goede voorbereiding en communiceren met uw medecursisten en docenten. Zo werken wij aan de hand van een intake-formulier. Op die manier krijgt de docent een goed beeld van de cursisten. Daarnaast is er ook ruimte om alvast een eigen casus in te brengen. Tijdens iedere cursus ontvangt u altijd een map met de handouts en relevant achtergrondmateriaal zoals wetgeving en leidraden. Elke cursus die wij aanbieden, is ook als incompany cursus te realiseren.

Welke docenten?

Berghauser Pont Academy heeft sinds de oprichting in 2010 een breed netwerk aan docenten en deskundigen opgebouwd. Voor onze Energie & Duurzaamheid cursussen werken wij op dit moment bijvoorbeeld samen met Ruud van Vliet (senior adviseur bij W/E Adviseurs), Martijn Koop (senior adviseur bij DWA), Dick van ‘t Slot (senior adviseur bij DWA), Anton Kiewiet (Adviseur milieu-en duurzaamheid), Bart van Geleuken (eigenaar Beleid op Maat) en Stijn Verplak (senior adviseur energie bij IF Technology).