Behaal nog dit jaar je benodigde PO-punten!

Heb jij je PO-punten al op zak? Berghauser Pont Academy biedt verschillende cursussen en e-cursussen aan in verschillende rechtsgebieden waarmee jij je PO-punten kunt behalen! Bekijk in ons onderstaand aanbod welke cursus of e-cursus bij jou past.

Met een cursus heeft u de mogelijkheid om diepgaande kennis te vergaren over jouw rechtsgebied.

Studeer in je eigen tijd en tempo met een e-cursus. Maak een keuze voor een e-cursus die valt in jouw rechtsgebied. 

Erkend door NOvA

Berghauser Pont Academy is een erkende opleidingsinstelling van Nederlandse orde van advocaten (NOvA) met accreditaties voor vele cursussen.

Voordelen

Stel hier je vraag

© 2022 Berghauser Pont Academy. ALL RIGHTS RESERVED.

E-cursus: Wwft 

Deze e-cursus Wwft advocatuur brengt u doormiddel van casuïstiek, tussentijdse vragen en een documentatie sectie weer helemaal op de hoogte van de verplichtingen in het kader van voorkomen van witwassen van gelden en financieren van terrorisme (Wwft).

Docent: Mr. Jurjan Geertsma - 2 PO-punten

E-cursus: Inleiding Omgevingswet

Deze e-cursus Inleiding Omgevingswet biedt u via theorie, webcolleges, praktijkvoorbeelden en opdrachten een eerste introductie in de Omgevingswet.

Docent: mr. Lukas Baars - 12 studie-uren

E-cursus: Omgevingswet op hoofdlijnen

Deze e-cursus Omgevingswet op hoofdlijnen biedt de niet-primaire doelgroepen via theorie, filmpjes, praktijkvoorbeelden en opdrachten, inzicht in de hoofdlijnen van de Omgevingswet.

Docent: mr. Lukas Baars - 3 studie-uren

E-cursus: Jeugdwet

Tijdens deze e-cursus Jeugdwet krijgt u een algemene inleiding en uitleg over het Jeugdrecht en betrokken partijen bij jeugdhulp.

Docent: mr. Willie Elferink - 3 studie-uren 

De essentie waar het om draait bij alle veranderingen is op een overzichtelijke wijze gepresenteerd. Daarnaast zijn er interessante linken en doorverwijzingen opgenomen voor verdieping. De training zorgt dat je de essentie goed leert kennen en daardoor een mooie basis hebt om te gaan werken met het omgevingsplan.

ERVARINGEN

VAKGEBIEDEN